sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Tunnelmia liittokokouksesta

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous alkaa olla taputeltu kasaan. Viikonloppu on ollut erittäin tapahtumarikas. Tiukkoja ja jännittäviä tilanteita on riittänyt, välillä jopa piinaavan jännittäviä. Tästä osaltaan kertoo neljään saakka yöllä kestäneet neuvottelut. Jos päivät olivat pitkiä, niin oli kyllä yötkin. Sen varmisti koko ajan erittäin täpäränä vaihdellut neuvottelutilanne.

Liittokokouksen yhteydessä käytiin paljon keskustelua liiton kehittämisestä yhdessä tuumin. Tämä on sitä mitä minä ainakin odotan, suorastaan vaadin. Yhdessä olemme paljon enemmän ja kuten sanotaan JOUKOSSA on voimaa, eli se on tosi vahva tyyppi.

Haluan haastaa juuri valitun liittojohdon sekä -hallituksen, itseni mukaan lukien, toimimaan liiton paremman huomisen puolesta. Haastan samalla myös piirien toimijat olemaan mukana tässä työssä antamalla ideoita, vellottamalla sitä kuuluisaa keskustelua. Uusia ideoita tarvitaan aina ja keskustelemalla niitä syntyy.

Antoisasta liittokokouksesta kaikkia osallistuneita kiittäen,
Hannu Murisoja
piirin väistyvä puheenjohtaja, ensivuoden hallituksen jäsen
juuri valittu liittohallituksen jäsen

1 kommentti:

KI kirjoitti...

Hannu hyvä: Kaikki vanhat nuortenliiton laihialaiset tietävät, että Jouko on paitsi vahva tyyppi myös mainio kulkuväline... Mennään Joukolla, se on meidän hevonen.

T. Kalle